НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

Нарачаните гуми можете да ги платите на следните начини:
(1) на самиот сајт, со картичка,
(2) плаќање на жиро сметка со ПП30 налог или општа уплатница (налог ПП10) или
(3) плаќање во готово при превземање на гумите од курирската служба,
(4) плаќање во готово при монтажа на гумите – само за испораки во Скопје.

Доколку имате е-банкарство, уплатата може да ја извршите брзо и удобно на наша жиро сметка во Халк Банка : 270053096110147, како што подолу е прикажано на налогот:

Nalog PP30 za plakjanje Novigumi 1

Кога плаќате со налог на наша жиро сметка, Ве молиме задолжително внесете го бројот на нарачка во полето „повикување на број-налогодавач“ и „повикување на број-налогопримач.“
Плаќањето можете да го извршите и со општа уплатица во било која банка или пошта, или преку e-banking (од Вашиот компјутер или мобилен телефон). Доколку сакате да ја забрзаме постапката на испорака, Ви препорачуваме да не контактирате телефонски на 079 285 841 за да не известите за направената уплата – за да можеме веднаш да ја провериме и испорачаме Вашата нарачка.
Ве молиме пред да ја извршите уплатата – прво да добиете потврда од наша страна дека гумите кои сте ги нарачале се резервирани на Ваше име!

КОНТАКТ

Христо Батанџиев бр. 80
Телефон : 079 285 841
sales@novigumi.mk